Intro
Af Presse

Billeder
Album

Nyt

Disse nyheder er tilgængelige i standard RSS-format og kan udgives på din hjemmeside.
http://www.hellej.dk/HelleJ/data/newsda.xml


Nu på lørdag i Vilcon Bryghus - af helle j. d. 30/05/2006 @ 21:18

Kom og hør os på Vilcon Bryghus nu på lørdag den 3. juni. Vilcon Bryghus er et utrolig smagfuldt udskænkningssted for eget ølbryg med en gourmet-restaurant på 1. sal.

På lørdag fra kl. 12 - 14 spiller vi i caféen i stueetagen til frokost og et lille hvil efter den hektiske formiddagshandel. Vilcon Bryghus serverer lette frokostretter i caféen. Lars siger, at alene Bryghusets øl er et besøg værd.

Vi håber, du kommer forbi og nyder Bryghuset og musikken. Du finder Vilcon Bryghus på Nytorv 2A i Slagelse.

Vi ses.
Kærligst,
Helle

Helle og Lars interviewet af Uge Nyt - af helle j. d. 17/05/2006 @ 22:56

Onsdag den 10. maj '06 blev vi interviewet af en journalist fra Uge Nyt, som dækker 57.000 husstande i vores område. Vi glæder os til at læse resultatet onsdag den 31. maj.


Din CD er på vej - af helle j. d. 22/03/2006 @ 07:33

I går puttede vi en mængde CD'er i postkassen. Hvis du forudbestilte, er din CD på vej til dig. Jeg er endeløst taknemmelig for din interesse og opbakning.

Endelig - af helle j. d. 18/03/2006 @ 01:35

Nøjagtigt på dagen har vi modtaget den færdige plade og kan gå igang med at sende den til alle de, der har forudbestilt. Tusind tak for jeres interesse. Det har betydet meget for os - og gør det stadigvæk. Og mange, mange tak for alle lykønskningerne og de glade hilsener på min fødselsdag.
Kærligst
Helle J.


CD cover - af helle j. d. 12/03/2006 @ 13:15

Coveret til First Love er gået i trykken.

Nyt lydklip med First Love - af helle j. d. 15/02/2006 @ 10:08

Når du trykker på linket til sangen First Love under "Lyd", lytter du til den nye udgave!

Songbird, First Love og Autumn Leaves er færdigmixede - nu venter kun masteringprocessen forude. Mastering går ud på at give alle sangene samme "lyd", så singlen hænger sammen.

Sangen First Love har fået et helt nyt og spændende udtryk - og vi vil så hurtigt som muligt udskifte lydklippet på hellej.dk, så du kan få en fornemmelse af udviklingen. En spændende rytme og et særegent arrangement symboliserer fortidens smertende spænding lige før bruddet i kontrast til en blød og uskyldsren vokal, som står sårbart og stille i nutidens længsel.

Overvældende interesse for sitet! - af helle j. d. 22/01/2006 @ 16:02

Vi er overvældede.
hellej.dk har siden den 17.januar 2005, dvs. på knap 5 dage, haft 500 besøgende på sitet!
Vi har indtil nu haft besøg fra Danmark, Island, USA, Frankrig, Belgien, Norge, Peru, Canada, Schweiz, Marokko, Italien, Australien, Ny Caledonien og Mozambique.


Dét havde vi ikke turdet drømme om, da vi satte sitet op.

En lille anekdote:
Jeg sendte en mail til to af mine kolleger, som tidligere har vist interesse for vores musik. Et par timer senere talte jeg i telefon med en anden af mine kolleger og pludselig lyder 'Songbird' i baggrunden - sammen med lyden af Margits latter i telefonrøret. Behøver jeg fortælle, at jeg fuldstændigt tabte tråden i den samtale, vi var i gang med? Det viste sig, at min gode kollega havde videresendt min mail til hele firmaet - fordi han syntes, det skulle ud. Tak, Jacob!

Så pludselig er det her blevet en meget god øvelse i at være "offentlig" omkring mit projekt med udgivelsen af single-CD'en wink

...

Tusind, tusind tak for de mange positive reaktioner og kommentarer vi har fået.

Vi er utroligt glade for opbakningen - det varmer og giver os mere mod og motivation til at fortsætte.


Velkommen til helle j.dk! - af helle j. d. 15/01/2006 @ 18:22

Udgivelsen af single-CD'en 'First Love' er en drøm, som blev til et mål, som er meget tæt på at blive til virkelighed. Det føles nemt og arbejdet er en leg ... fordi jeg i den grad nyder at gøre det. Jeg får langt mere energi, end jeg kan nå at bruge. Jeg glæder mig usigeligt over at kunne præsentere de tre første sange på 'First Love': Songbird, Autumn Leaves og First Love.


Mine udgaver af Songbird og Autumn Leaves er inspireret af sangerinden Eva Cassidy, hvis fantastiske stemme og stærke fortolkninger jeg holder meget af. I foråret 2004 så jeg dokumentarudsendelsen om Eva og det fik mig i gang med at synge igen. Hvis Eva kunne overvinde sin blufærdighed, måtte det også være muligt for mig, følte jeg.


Eva Cassidy's versioner af Songbird og Autumn Leaves er rene og inderlige. Dér fandt jeg endelig en lyd, jeg kunne mærke.


First Love er skrevet af Ena Wiberg, der er kæreste med min producer og lydmand, Poul Vinther, som har skrevet melodien. En dag bad han mig om lige at indsynge den, så han kunne præsentere den med stemme på. Det ville jeg selvfølgelig gerne og blev efterhånden så glad for den, at jeg besluttede at tage den med på singlen. First Love er en smuk sang om kærlighed og opbrud. Om den første kærlighed, som man må give slip på for at komme videre i sit liv.


Jeg har nydt processen undervejs. Processen har været et mål i sig selv. At synge er et mål i sig selv for mig.

Faktisk var det bare dét, jeg ville: Synge.

Sang er liv er glæde er følelse er sang.

---

Velkommen til "helle j.dk"!


Jeg glæder mig intenst over at have et sted at præsentere vores musik - og jeg håber, at du skriver en hilsen til os. Hvis du har hørt os live eller bare har hørt vores musik, vil vi meget gerne have feedback - og vi vil glæde os til at høre om din oplevelse.


StartForrige [ 1 2 3 ] NæsteSlut

Nyhedsbrev
Tilmeld
Frameld
1293

Seneste nyhedsbrev

Besøg

 370445 Besøgende

 5 Besøgende online


  Site powered by GuppY v4.5.17 © 2004-2005 - CeCILL Free License