Intro
Af Presse

Billeder
Album

Nyt

Disse nyheder er tilgængelige i standard RSS-format og kan udgives på din hjemmeside.
http://www.hellej.dk/HelleJ/data/newsda.xml


Vilcon Bryghus - fredag aften - af helle j. d. 06/12/2006 @ 17:24

Vi er tilbage på Vilcon Bryghus fredag den 8. december fra kl. 21.00 til midnat.

Det bliver en dejlig aften med mange mennesker og vi glæder os meget.

Årsfest på Handelshøjskole Centret i Slagelse fredag. - af helle j. d. 23/09/2006 @ 19:47

Fredag den 22.9.06 deltog vi i Handelshøjskole Centrets årsfest - ligesom vi var en del af underholdningen for de øvrige, indbudte gæster. Lektor Hans Henrik Sorgenfrey leverede meget smukke og indfølte klassiske musikstykker, Sepp Piontek holdt et inspirerende foredrag i et hæsblæsende tempo og vi sluttede den del af aftenens program af med "Summertime" og "Autumn Leaves". Flere af tilhørerne sagde, at det var dejligt at få pusten igen til vores musik ... efter Sepp Pionteks energi-boostende indlæg.

Egentlig ville vi have startet med "Autumn Leaves", men undervejs i Sepp Pionteks indslag vurderede vi, at Summertime, som er lidt mere rytmisk, ville matche Sepp Pionteks foredrag bedre - så vi valgte at bytte om på rækkefølgen. Dermed kunne vi også gradvis sætte tempoet lidt ned igen i folk - og tilbagemeldingerne viste heldigvis, at det var præcis dét, som skete og at publikum nød det.

Efter hovedretten spillede vi "Fields of Gold" og "What a Wonderful World" og fik igen dejligt positiv feedback - tak for det!

Orkestret "Route 66" stod for underholdningen undervejs både til middagen og dansen efterfølgende. Fire virkeligt dygtige gutter med et skønt og passende repertoire - som vi og de øvrige gæster nød meget.

Live-indspilning, sommer med musik og engagement på Vilcon Bryghus Sct. Michaels Nat. - af helle j. d. 08/08/2006 @ 13:21


Live-indspilning den sidste weekend i juni.
Fredag d. 30.6. og lørdag d. 1.7.2006 optog vi de sidste to af en lang række koncerter på Vilcon Bryghus i Slagelse.

Festugen i Slagelse var i fuld gang med liv, musik, opvisninger og en masse glade mennesker i byen. Vejret var skønt, varmt og solrigt og mange mennesker fandt vej til Bryghuset.
Torvet udenfor Vilcon Bryghus genlød af latter, snak, aktiviteter.

Poul Vinther, som er vores producer, havde taget sin datter, Mette, med fra Jylland, fordi hun gerne ville høre os igen, selvom hun havde været til gymnasie-fest det meste af natten og vi nød at føle os scenevante i de smukke omgivelser i Bryghusets Café. Venner kom forbi og gæsterne udtrykte glæde over vores musik. Er der mere at ønske sig? Jeg tror det ikke.

Fredagens koncert gik over al forventning og vi fik god lyd på indspilningen. På en live-inspilning i en café kommer der uvægerligt ’andre’ lyde med også og vi har fået autentisk lyd – også med snak, latter, espresso-maskine. Nu glæder vi os til at høre, hvad Poul har fået ud af optagelserne og regner med, at CD’en udkommer i slutningen af september.


En sommer med musik og sang og invitation til Wien og Torun.
Sommerferien bød på både sejltur i det sydfynske ø-hav, camping-ferie i Kroatiens smukke bjerge, røde jord og skønne strande og Polens kulturliv i storbyen Torun.

Vi havde selvfølgelig guitaren med overalt og vi har spillet og sunget igennem hele turen.
Mange små, spontane og eksklusive koncerter i Ærøskøbing, Thurø Bund (Gambøt), på fiskerestaurant ved Adriaterhavet, på stranden, hos ’Oma’ på campingpladsen i Kroatien flere gange for et særligt inviteret publikum, hos Slavek i Torun i Polen.

Efter den anden koncert hos ’Oma’ mødte vi en østriger, Kurt, som var blandt publikum. Det viste sig, at han selv er sanger og producer og han inviterede os prompte til Wien for at indspille vores musik. Han var overbevist om, at vi har et marked for musikken og ønsker at udgive en CD i Østrig med os.

I den smukke, historiske og fantastiske by Torun i Polen spillede vi hos Slavek, som ejer en lang række spændende og anderledes caféer i byens historiske bygninger. Vi taler i øjeblikket om muligheden for flere koncerter i hans caféer – det kunne vi rigtigt godt tænke os. Slaveks caféer har en ganske særlig atmosfære, gennemsyret af historie blandet med nyt og moderne interiør og vi vil glæde os meget over at spille hos ham igen.


Ny koncert på Vilcon Bryghus den 29.9.06, kl. 18 – 21, Sct. Michaels Nat.
Efter sommerferien er vi blevet engageret til at spille til Sct. Michaels Nat i Slagelse på Vilcon Bryghus igen. Det glæder vi os rigtig meget til – og vi håber, at du kigger forbi og smager på det skønne, mikrobryggede øl og lytter til vores musik. Vi glæder os til at se dig.


Live-indspilning på Vilcon Bryghus d. 30. juni - af helle j. d. 29/06/2006 @ 13:00

Fredag den 30. juni 2006 spiller vi igen på Vilcon Bryghus kl. 15 - 17.

Og som altid glæder vi os meget til at spille i de skønne omgivelser og for de glade mennesker, som kommer dér.

Festugen i Slagelse er i gang og vi benytter lejligheden til at indspille en live-CD.

"Live at Vilcon Bryghus". Vi håber at se dig smile

4 koncerter på et døgn - af helle j. d. 29/06/2006 @ 12:56

Den 23. og 24. juni spillede vi fire koncerter på et døgn!

Fredag eftermiddag kl. 15 - 17 på Vilcon Bryghus, samme aften til Skt. Hans fest i Stillinge, næste formiddag kl. 11 til dimmissionsfest på HandelshøjskoleCentret og afslutning kl. 13 - 15 på Vilcon Bryghus igen.

At spille fire koncerter på et døgn var helt fantastisk for os. Det var også hårdt arbejde - ikke kun med opstilling og nedpakning af gear; det var også koncentrationen og formen, som blev udfordret.

Det sværeste var dimmissionsfesten, hvor vi spillede for et par hundrede mennesker, som blot sad og lyttede. Vi er efterhånden blevet vant til at spille på Vilcon Bryghus, hvor folk først og fremmest kommer for at hygge sig, spise lidt dejlig mad og smage på det fremragende mikrobryggede øl. Pludselig skulle vi spille en "rigtig" koncert, hvor ingen blandt publikum talte sammen. De sad blot og lyttede til os. En spændende udfordring, hvor vi oplevede nervøsiteten igen, næsten som var det første gang, vi spillede.

Skt. Hans festen var et spontant indlæg. Det virkede naturligt at spille for naboerne, som havde læst om os i avisen men ikke hørt os endnu. Og heldigvis kunne de lide, hvad de hørte. Vi var meget glade for alle de positive tilbagemeldinger, vi fik. Tak for en som altid hyggelig aften!

Efterhånden føles det "som at komme hjem", når vi spiller på Vilcon Bryghus. Omgivelserne passer perfekt til vores musik og nu kender vi personalet, som altid tager godt imod os. Flere blandt gæsterne fortæller os, at de kommer ind på Bryghuset for at høre mere af den levende musik, som lokkede gennem de åbne vinduer. Det glæder vi os meget over.


Helle J på Vilcon Bryghus - notits i Uge Nyt 7. juni 2006 - af helle j. d. 07/06/2006 @ 17:26

Notits i Uge Nyt, onsdag den 7. juni 2006:

Helle J på Vilcon BryghusHer i sommermånederne kan gæsterne på Vilcon Bryghus midt i Slagelse se frem til lokal underholdning, mens de nyder en indbydende frokostanretning.

Helle J, som bor i Kirke Stillinge og netop har udsendt sin første CD, giver i alt syv koncerter på restauranten.

Den første i lørdags - de næste følger de kommende weekender den 16., 17., 23., 24. og 30. juni samt den 1. juli. Fredage kl. 15 - 17 og lørdage kl. 12 - 14.

- Jeg synes, lokalerne passer rigtig godt til vores musik, fortæller Helle, som synger til sin mand Lars' guitarspil.

- Smukke, inderlige sange, siger de selv om repertoiret.

- Moderne klassikere fra Fields of Gold til What a Wonderful World.


Fotos fra Vilcon Bryghus - af helle j. d. 07/06/2006 @ 09:30

Et nyt album er tilføjet under 'Billeder'. Anna har sendt os nogle fotos fra vores live-optræden på Vilcon Bryghus i lørdags. Tak, Anna!

Koncertkalender - af helle j. d. 05/06/2006 @ 13:18

I den nye koncertkalender - til højre - vil du kunne følge med i, hvor og hvornår vi spiller live.

Offentlig debut på Vilcon Bryghus i Slagelse - af helle j. d. 05/06/2006 @ 11:56

Lørdag den 3. juni 2006 debuterede vi offentligt på Vilcon Bryghus i Slagelse.

Bryghuset leverede smukke omgivelser og behagelig stemning til vores sange og vi havde et dejligt og veloplagt publikum, som så ud til at nyde det mikrobryggede øl, maden og musikken.

Vi underholdt i to timer - og flere af sangene var helt nye i vores repertoire, bla. "Killing me softly", der lykkedes over al forventning.

Der er allerede planlagt flere koncerter på Vilcon Bryghus. Hold øje med forsiden og vores nyhedsbreve.

Helsides artikel i Uge Nyt 31. maj 2006 - af helle j. d. 31/05/2006 @ 18:11

Læs artiklen "Musik fra hjertet", som fyldte en hel side i Uge Nyt idag. Klik her

StartForrige [ 1 2 3 ] NæsteSlut

Nyhedsbrev
Tilmeld
Frameld
1293

Seneste nyhedsbrev

Besøg

 370445 Besøgende

 5 Besøgende online


  Site powered by GuppY v4.5.17 © 2004-2005 - CeCILL Free License